mandag 6. juli 2009

Forslag til statuttene

Etter mye grubling rundt møtetidspunkter dukket det opp følgende ideer i to hoder som denne kvelden sitter sammen i Spydeberg og tenker bedre enn ett... altså hode....



Statuttene sier pr. i dag at vi skal avholde julebord hos Line R og sommeravslutning hos Lise. Dette er en morsom og koselig tradisjon som vi nå føler for å videreutvikle. For at de tre dragene som ikke er Line R eller Lise på noen måte skal føle seg tilsidesatt, har ideene om flere temakvelder dukket opp. Vi foreslår at følgende blir vurdert tatt opp i statuttene:



Forslag 1

Grillkveld hos Line F i tiden rundt skolestart. Bakgrunnen for dette er de mange historiene vi har hørt om de herligste grillmåltider som serveres hos denne familien, men som aldri har kommet dragene til gode....



Forslag 2

Halloweenkveld hos Anneli! Ikke vanskelig å komme frem til dette forslaget, da vi godt kjenner til hvem av oss som bruker løstenner, store parykker og har snodige klesvalg til tider som et del av sitt image. Fortrinnsvis bør dette bli en kveld i oktober, november.

Forslag 3

Kulinarisk jordomseilingskveld hos Aad.
Vi vil på disse kveldene bli kjent med ulike kjøkken og ulike eksotiske smaker. Bakgrunnen for dette er Aads umettelige interesse for nye og spennende oppskrifter. Denne kvelden bør fortrinnsvis avholdes på vårparten for å få en viss balanse i temakveldene.

Disse forslagene bør vurderes og kommenteres fortløpende og gjerne diskuteres her på bloggen. Endelig avgjørelse tas på dragemøte til høsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar