Dragen med skrivesperre har selvfølgelig ingen problemer med å logge seg på....;-)
Kjenner jeg får lettere angst av disse menyene. En ting er i allefall sikkert; mine middagsmenyer kommer i etterkant og aldri dager og uker i forveien. Men jeg skal virkelig gjøre et forsøk, slik at dere også kan ta litt mer del i min hverdag.
Min meny så langt i uke 46:
Mandag: Rucollasalat, plommetomater, rødløk, mozerella, spekeskinke, ristede pinjekjerner,
olivenolje,fling?salt, balsamico
"Gambas con ajo" (reker i hvitløk): kongereker med skall, hvitløk,chilipepper,
olivenolje, svart pepper og salt. Servert sammen med nybakt brød.
Tirsdag: Wok: Kyllingfilet, brokoli, blomkål, gulrot,løk, ingefær, purre, paprika, rød chili, fiskesaus og oystersaus. Tilbehør: ris og nudler
Onsdag: Har planer om kjøttkaker........
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
NAM! Mulig du har skrivesperre, Lise, men du har jo også DE gourmetmåltidene som får oss andre til å få vann i munnen og skamme oss over å rett og slett velge pannekaker på en mandag, når man heller kan fråtse i plommetomater, mozarella, spekeskinke og andre spreke ingredienser. Bare fortsett sånn. Dette er riktig så artig lesning. Du skal ha pluss i boka for nøyaktig beskrivelse av alt tilbør i detalj :D
SvarSlettDenne bloggen orker jeg IKKE å gå inn i mer... skammer meg over å lage så kjedelig mat når jeg ser DE sinnsyke menyene dere har... Kan jeg unnskylde meg med at jeg har superkresne unger? Jeg KAN faktisk lage spennende mat ;o)
SvarSlettMå bare si at jeg skjønner deg der, Trine! Jeg kan også lage mye godt, men spesielt fristende på en mandag å starte med de helst største kulinariske ingrediensene, det har ikke jeg overskudd til altså. Men det har de hjemme hos Lise :D Vi får bare følge med videre... Her kan alt skje og dukke opp!
SvarSlettHe he, bare følg med på dagsmenyene mine så vil dere fort oppdage at jeg kan finne på å servere brødskiver på lørdagskvelder..... Hadde bare litt flaks med at vi begynte på mandag;-)
SvarSlett